Un cadou bine ales

cadou

Sa alegi cadoul potrivit este maniera prin care iti poti asigura aprecierea fata de cei din jur. Este ca si cand arati ca iti pasa si ca stii sa „citesti” persoana pentru ca ceea ce alegi sa fie ceva reprezentativ.

Exista o sumedenie de optiuni, de idei de cadouri insa tine totul de o adaptare la caz. Nu poti cumpara lenjerie intima unei persoane ce abia o cunosti. In orice caz cand vine vorba de cineva drag nu uita ca trebuie sa pui suflet si sa alegi pur si simplu altceva fata de clasic. Iata cateva idei care sa te inspire:

  1. Rasfata. Pentru ca vin sarbatorile in aceeasi oala se incadreaza si nevoia de a face numeroase cumparaturi, de a gati si asa mai departe. Asa ca inevitabil asta cade pe umerii ei. Poate ca cel mai dragut cadou pe care si-l doreste este sa nu te neglijeze mai ales ca esti gurmand insa in egala masura nici fie un mic sclav in bucatarie. Asa ca mai bine chemi un specialist in ale bucataritului si poate ca si ideea de a avea un mic restaurant acasa suna mai bine.
  2. Redecoreaza un mic spatiu din casa. Desi totul este la comun, asta se intelege, exista si anumite locuri ale ei sau ale lui. Asa ca o mica surpriza de decor este si cea care ar putea sa incante cel mai mult. Schimbarile sunt bune si mai ales cand surprinzi. Cum ar fi sa ii amenajezi locul de machiat?
  3. Plecati, oriunde dar cat mai departe. Pentru ca uneori este mai bine sa fugi de agitatia de acasa, de stres si de cotidian pregateste totul pentru o excursie de vis. Si nu trebuie sa fie vorba despre cine stie cat timp caci si un week-end este de ajuns sa faci o buna impresie si o surprinza pe masura.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these