Vine vara, bine imi pare

O data cu venirea sezonului cald intervine si nevoia de a intretine mai bine corpul. Nu numai ca tine de mai multa expunere la soare si de partea estetica insa si sanatatea ta conteaza. Este timpul prielnic ca mai toate problemele tale sa revina in actualitate. Printre ele si picioarele, cele care se umfla parca fara motiv si cele care inestetic te fac sa te rezumi doar la pantaloni.

Grija pentru picioare

Pentru sanatatea picioarelor si mai ales pentru un aspect ca de coperta de revista tine cont de:

  • Hidratarea. Conteaza in egala masura ca si pentru orice parte a corpului ca picioarele sa iti fie hidratate. Si un mic truc pentru o piele superba este sa iti stimulezi circulatia de asemenea si sa alternezi dusul cald cu cel rece de fiecare data.
  • Sportul, masajul. Conteaza nu numai sa ai grija de circulatia ta astfel ca si la exterior picioarele sa arate bine, tonifiate la muschi insa si sa intretii aspectul lor. Fa sport regulat sau cel putin fa masaje de stimulare. In plus masajul te ajuta din mai multe puncte de vedere.
  • Exfoliaza. Imperfectiunile pielii se rezolva in timp si printre altele exfolierea ajuta. Nu te sfii sa folosesti produse speciale in acest sens de 3 ori pe saptamana pentru a scapa de probleme. Si firele de par sub piele sunt rezolvate cu un astfel de tratament.

Si nu in ultimul rand ai grija de pantofii pe care ii porti. Slapii, cel mai adesea folositi vara pun presiune pe talpa si nu numai si iti poate afecta si sanatatea unghiilor astfel ca ai nevoie de extra grija in functie de ceea ce porti. Iar ca si cireasa de pe tort camfleaza imperfectiunile si aplica uleiuri speciale pentru un plus de stralucire, hidratare si look atragator.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these