Lucruri din auzite despre nuntile la romani

Nuntile sunt, de cele mai multe ori, evenimente fericite, mai ales atunci cand mirii nu se casatoreasc din obligatie. La romani insa au un specific aparte. Se fac cu multa zarva, muzica, dans, o adevarata desfasurare de forte. Daca ar fi sa le comparam cu specificul celor din vestul Europei, am ajunge la niste concluzii destul de interesante. Cum sa zicem mai exact? Avem sange latin, suntem pasionali, iar vecinii de prin imprejurimi reprezinta si ei niste rivali greu de intrecut. Asa ca, de ce nu ne-am da peste cap ca sa cream cel mai fastuos, dar si mai iesit din comun eveniment de acest fel?

Ca sa mi se confirme sau dimpotriva sa mi se infirme aceste convingeri, am intrebat cateva persoane ce parere au despre nuntile la romani, in general. Raspunsurile lor sunt de-a dreptul savuroase.

Elena: „Eu recent m-am casatorit, asa ca pot sa iti zic cum mi s-a parut nunta mea. M-am distrat foarte mult in seara petrecerii, dar am avut multa bataie de cap ca sa imi organizez nunta. Nu prea aveam bani multi, asa ca ne-am gandit cum sa putem gasi solutii cat de cat ieftine, dar fara sa le fie afectata calitatea. Asa am ajuns sa ne documentam extrem de mult, ca sa reusim sa gasim cele mai sigure solutii. Tare mi-a fost mirarea sa vad ca Internetul este aproape plin de asemenea oferte. De exemplu, asa am reusit sa gasesc pungi nunta ieftine 2018.”

Corin: „Si acum imi amintesc ultima oara cand am fost la o nunta. Dar stii de ce? Pentru ca timp de trei zile dupa petrecere am continuat sa am febra musculara. Am dansat toata noaptea ca un nebun si am mai avut si norocul sa am ca partenera pentru cateva ore o femeie de 54 de ani. Nu pot sa inteleg de unde avea atat de multa energie. Oricum, cei de varsta asta erau cei mai plini de bunavoie, dar si mai energici. Tinerii stateau si beau pe margine si se uitau mirati la dansatorii mai in varsta decat ei. Ca sa vezi diferenta dintre generatii…”

Marina: „Mie imi plac foarte mult petrecerile de acest fel, dar in acelasi timp apreciez si lucrurile mici care se dau inainte si dupa. Nu stiu ce m-as face daca nu as avea o invitatie de nunta pe care sa o pun la colectia mea numeroasa, iar daca nu as primi niste prajituri in punga, clar nu ar fi completa toata treaba. Zic asta pentru ca cei mici sunt incantati cand le aduc asemenea frumuseti.”

Luiza: „De felul meu fug de nunti si de tot ce inseamna ele, asa ca foarte rar ma bucur sa aud ca sunt invitata la nunti. Doar in cazuri speciale, cand stiu sigur ca o sa fie ceva fain, care chiar sa merite. Nu ma dau in vant dupa manele, asa ca intelegi continuarea.”

Iar acestea sunt doar cateva dintre vocile care isi expun parerea despre ceea ce inseamna nuntile in Romania. V-ati gandit sa intrebati cunoscutii ce parere au in acest sens, dar mai exact care sunt articolele preferate de cumparat? Eu stiu sigur ca niste pungi nunta ieftine 2018 sunt o alegere ideala pentru tot ce inseamna prajituri si bautura.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these